vloeronderhoud

Specialistisch onderhoud harde en zachte vloeren…

Een mooie en goed onderhouden vloer is als een visitekaartje voor uw bedrijf en als een virtuele rode loper voor uw gasten. Om uw vloer ook lang zijn mooie uitstraling te laten behouden is naast dagelijks onderhoud, ook periodiek vloeronderhoud noodzakelijk die een stevigere aanpak vergt. Met name bij zogenoemde harde vloeren. Daar zijn vaak andere middelen voor nodig dan de traditionele producten.

Harde vloeren
Wij zetten graag onze expertise in en willen u graag adviseren over het onderhoud van uw harde vloer en bieden u daarvoor de volgende periodieke methodieken:
Schrobben van stenen vloeren
(Strippen en) conserveren van linoleum en PVC vloeren
Kristalliseren van natuurstenen vloeren

Zachte vloeren
Tapijtreiniging Om vloerbedekking langdurig schoon te houden is stofzuigen alleen niet voldoende.
Afhankelijk van de mate van vervuiling en het soort vloerbedekking is een grondige tapijtreiniging of zelfs een dieptereiniging van tijd tot tijd geen overbodige luxe. Behalve dat u hiermee de levensduur van uw vloerbedekking verlengt, komt het periodiek reinigen van het tapijt ook de hygiëne in uw pand ten goede. Wij gebruiken voor het reinigen van zachte vloerbedekking verschillende methoden. Afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak en het soort vloerbedekking gebruiken we:
De bonnetmethode of de sproei-extractiemethode.

Tijdens het opstellen van het voor u geschikte onderhoudsplan houden wij natuurlijk rekening met uw wensen. SCV heeft inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van vloeronderhoud. We werken met professionele en milieuvriendelijke producten en materialen.