schoonmaakartikelen

Schoonmaakartikelen… zelf ook professional zijn…

Ook voor de levering van schoonmaakartikelen bent u van harte welkom. Wc-papier, handdoekrollen, zeeppompen… Noem maar op. We werken samen met diverse leveranciers zoals Vileda professional, TANA professional (Werner &Mertz professional), Tork, Kimberly-Clark maar ook materialen en machines zoals bijvoorbeeld stofzuigers van Numatic ed. Na een inventarisatie van de door u gebruikte voorzieningen in uw gebouw, kiezen we, in overleg met u, de voor u meest geschikte artikelen én leverancier.

Juist advies

Als u als bedrijf of instelling het schoonmaken in eigen beheer doet, bent u bij ons niet alleen aan het juiste adres voor schoonmaakartikelen kopen. Van het verwijderen van vlekken tot het uitvoeren van grotere klussen, SCV Schoonmaakcentrale Venray helpt u daar graag bij. Bovendien profiteert u bij ons van schoonmaakartikelen van hoogwaardige kwaliteit, uitgebreide uitleg van de producten en onafhankelijk advies op maat. Kennis van onze verschillende producten stelt ons in staat u bij al onze schoonmaakartikelen een onafhankelijk en deskundig advies te geven. Bovendien hechten wij veel waarde aan flexibiliteit en het ontzorgen van haar klanten en dat wordt gewaardeerd. Steeds meer bedrijven en particulieren weten ons dan ook voor de levering van schoonmaakartikelen te vinden.

Aandachtspunten:

  • Milieuvriendelijkheid
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Ervaringen met leveranciers
  • Professionele producten door iedereen te gebruiken
  • Waar nodig onze ondersteuning

Wilt u schoonmaakartikelen kopen?

SCV Schoonmaakcentrale levert schoonmaakartikelen die zowel voor de zakelijke markt als voor de particuliere markt geschikt zijn. Wij maken desgewenst, graag een offerte op maat voor u. En natuurlijk kunt u uw bestelling op elk gewenst adres laten afleveren.